در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام و عرض ادب
ببخشید بنده یک مشکل بیمه ای داشتم منظور بیمه مسولیت هستش
بنده در حین کار دچار حادثه شدم و تحت عمل جراحی قرار گرفتم
بیمه سامان مدارک و خلاصه پرونده را از بنده دریافت و به پزشک قانونی معتمد خودشون ارجاع دادن بدون حضور بنده
و تعیین مبلغ دیه کردند !
و با اعتراض بنده مجدد پرونده را توسط خودم و حضوری به همان دکتر پزشک قانونی که در مطب شخصی بود ارجاع دادن !
دکتر گفتند که دیه من ۴درصد است !!
سوال بنده از شما آیا روش پزشک معتمد شرکت درست است ؟؟و مبلغ دیه با توجه به چیزی که دکتر ۴درصد تعیین کردند چقدر است!؟
آیا من باید همچین رویه ای را قبول داشته باشم یا اعتراض داشته باشم تا پرونده بنده به دادگاه ارجاع بشه ؟
ممنون از پاسخ گویی شما
2 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
بهتر است از طریق مراجع قضایی نسبت به محاسبه و اخذ ذیه خود اقدام نمایید و رای دادگاه لازم اجرا و قطعی بود و بیمه پرداز حق عدول از رای صادره را نخواهد داشت