در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام
من بر روی مفاصا صادر شده بروی قراردادی از شرکت اعتراض کردم که در هیئت بدوی رد شد ،
به دلیل نا آگاهی از قانون اعتراض مجدد نکردم اما الان متوجه شدم که می توان به طرق دیگری درصد قرار داد را تصویه نمود. هفته پیش مهلت اعتراض به رای بدوی تمام شد.
آیا راهکاری هست که مجددا آعتراض کنم
با سپاس
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

متاسفانه بعد از گذشت تاریخ اعتراض یعنی شما حکم رو قبول دارید و راه دیگه ای ندارد.

لازم به یاد آوری هست که مهلت اعتراض به رای هیات بدوی 30 روز از زمان ابلاغ به شما می باشد