در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام. من خودروم وارد خاکی شد و واژگون شد . خواهرم کمی مصدوم شد و به بیمارستان منتقل شد . پلیس کروکی داده حالا که بردم بیمه برای خسارت بدنه میگن کروکی باید 2 برگ باشه نه یک برگی.

اونجا تو کلانتری فرم رضایت رو دادن خواهرم پر کرد و امضا کرد. میگن باید یه برگ دیگه میداده افسر اگر اون نباشه خسارت نمیدیم.

من گرمسار چپ کردم.نمیدونم همین تک برگه یا دو برگ بوده 1 برگ به من ندادند. لطفا راهنماییم کنید. ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
خواهر شما میتونست از بابت جراحات وارده جبران خسارت بشه . چون ایشون رضایت دادن بهتون تک برگ دادن.
بدون کروکی هم باید بهتون بدن
خسارت ماشبنتون چقدره؟