در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام
احتراماً برای مادر بنده بیمه تامین اجتماعی تحت عنوان مشاغل آزاد بدون دفترچه درمانی از طریق سازمان بهزیستی رد میشه می خواستم بدونم آیا امکان دریافت دفترچه برای ایشان هست؟!مث اینکه گفتن درصدش کمه؟!
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

سازمان بهزیستی صرفاً پرداخت حق بیمه مددجویان را جهت دریافت تعهدات بلندمدت پذیرفته است و متاسفانه درمان جزء آن نمی باشد. اگر شخض حق بیمه خود را به صورت انفرادی پرداخت می نماید، می تواند درمان را نیز انتخاب نماید، که در حال حاضر مبلغ ماهانه آن 400000 ریال است.