در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام. راننده کامیون هستم با 17 سال سابقه و 63 سال سن .1)آیا میتوانم بازنشست شوم.2) اگر بازنشسته شوم حقوقم چقدر میشود
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
با توجه به شرایط سن و سابقه ، شما میتوانید درخواست بازنشستگی نمایید ولی حقوق شما نسبت به سنوات سابقه پرداخت خواهد شد که حدود 650 هزار تومان میباشد ولی اگر شما حداقل 20 سال سابقه پرداخت بیمه داشته باشید وفق ماده 111 قانون تامین اجتماعی مشمول دریافت حداقل دستمزد سال بازنشستگی خواهید شد که این مبلغ در سال 97 برابر 1111000 تومان میباشد.