در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
سلام من اگر در بیمه گزینه معافیت از پرداخت حق بیمه انتخاب کنم به صورت 100 درصد

حال فرض بر اینکه بنده بعد از 3 سال از کار افتاده میشوم

و به مدت 2 سال شرکت بیمه منو پرداخت میکنه حال من اگر درخواست وام کنم ایا این دوسال که خود شرکت پرداخت کرده هم برای وام حساب میشه و یا نه فقط پولی که خودم طی 3 سال دادم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که بله،تمام آن ۳ سال که شما حق بیمه پرداخت فرمودین بهمراه آن ۲ یالی که شرکت حق بیمه بجای شما پرداخت کرده جزو سابقه وام شما منظور خواهد شد.

در اصل شما معادل با ۹۰٪ از اندوخته این ۵ سال را بعنوان وام میتونین برداشت کنین.