در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
با سلام
اینجانب به مدت ۲۱ روز در سال ۱۳۸۲ برایم بیمه رد شده، در سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴ در خدمت سربازی بودم و در سال ۱۳۸۹ تاکنون مشغول بکار بوده و تا امروز برایم بیمه تامین اجتماعی رد شده است.

حال سوال بنده این میباشد که آیا میتوان با توجه به ماده ۹۵ قانون تأمین اجتماعی، مدت زمان خدمت بنده بصورت رایگان حساب گردد؟
تمامی شروط این ماده در شرح بالا رعایت گردیده و فقط مشکل بنده مدت زمان بیمه رد شده قبل از خدمت سربازی میباشد. آیا این مدت دارای حداقل در این قانون میباشد؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

باتوجه به بیمه بودن درقبل از سربازی انتقال مدت خدمت سربازی به سوابق بیمه ای بصورت رایگان مورد محاسبه قرارداده میشود قانون گذار مدت بیمه قبل از سربازی را مسکوت قرارداده و مدت صرفابیمه واریزی ملاک میباشد