در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

یک نفر از کارمندان شرکتی تسویه حساب کرده و از شرکت درومده تاریخ عدم حضور در محل کار هم اول آبان ماه بوده یعنی ترک کارش باید اول آبان ماه اعلام میشده که اشتباها اول مهر اعلام شده و بابت مهر ماه بیمه ای براش رد نشده.با این تفاسیر کارفرما به چه شکل و چقدر جریمه میشه؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

اگر بعد از ترک کار بازرسی صورت نپذیرفته اشکالی برای کارفرما پیش نمی آید مگر کارگر با طرح دادخواست و اخذ رای بابت اشتغال تا آبان ماه و ارایه رای به تامین اجتماعی مدت کسر بیمه جزسوابق وکارگر منظور و نبت بیمه نشده توسط تامین اجتماعی محاسبه و جریمه کارفرما خواهد گردید

جرایم معادل دوبرابر بیمه واریزی صورت میپذیرد