در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام من‌ یه مشکل کوچیک حرکتی در مچ‌ پا بصورت مادرزادی دارم ولی هیچ مشکلی ازین بابت ندارم و قصد درمان هم ندارم ولی میخوام بیمه تکمیلی انفرادی انجام بدم ایا امکانش هست؟

میشه بیمه تکمیلی انفرادی بشم و فقط این مشکل مادرزادی جز قرار داد نباشه؟

ممنون
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی جناب آقای نیازی سلام،وقت بخیر.

اگه قصد ثبت نام بیمه تکمیلی رو دارین،باید خدمت تون عرض کنم که بیمه تکمیلی انفرادی در حال حاضر وجود نداره و یا باید بصورت گروهی عضو بشین،بدین صورت که در شرکت یا سازمانی،لیست بیمه براتون رد بشه که بتونین بیمه بشین و یا باید بصورت خانوادگی بیمه تکمیلی رو ثبت نام کنین.

در بیمه های تکمیلی گروهی،شرط آزمایش و چکاپ اولیه وجود نداره و شما بهتر میتونین عضو بشین و از خدمات بیمه تکمیلی استفاده کنین.

ولی در بیمه های خانواده،کلیه افراد بالای 18 سال باید چکاپ بدن و در صورتی که در چکاپ شون بیماری ای مشخص بشه از تعهدات شرکت بیمه خارج میشه.

ضمنا" در جریان باشین که در بیمه های خانواده،بیماریهای مادرزادی از تعهدات شرکت بیمه خارج میشه.

بنابراین و با عرض تاسف برای شما هیچگونه امکان ثبت نام بیمه تکمیلی وجود نداره.

در صورتیکه در آینده ای نه چندان نزدیک (3 تا 5 سال آینده) و برای پاتون،نیاز به عمل جراحی داشته باشین میتونین بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد رو ثبت نام کنین که این بیمه نامه (از محل اندوخته-سود) فقط و فقط پوشش جراحی و بستری رو تا حداکثر سقف 10 میلیون تومان پوشش میده.

موفق و موید باشین.