در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

بهترین بیمه تکمیلی درمان برای فریلنسر ها و تیم های استارتاپی چیست ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام؛وقت بخیر

با توجه به شرایط شما در حال حاضر ما آفر ویژه ای از بیمه ایران داریم که به ۳ صورت انفرادی،خانوادگی و گروهی میتونیم شما و همکاران محترم تیم تون رو تحت پوشش قرار بدیم.

شرایط ویژه این قرارداد عبارتست از:

۱_بدون دوره انتظار

۲_بدون سقف و محدودیت سنی

در صورت تمایل فرم زیر رو پر بفرمایین تا در اسرع وقت با شما تماس حاصل بشه

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام