در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
یکبار بیمه بیکاری بمدت بیست و شش ماه استفاده کرده ام ،الان هم چهارده ماهه که دوباره مشغول بکار شده ام ، کی وچه مدت دوباره میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟ الان حدود شانزده سال سابقه پرداخت ببمه دارم
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام یک فرد شاغل در طول سی سال کارکرد خود تا سقف پنجاه ماه می تواند از بیمه بیکاری استفاده نماید. در صورتیکه متاهل بوده اید و از 26 ماه استفاده کرده اید یعنی از 15 سال سابقه برخوردارید. برای اطلاعات بیشتر به جدول بیمه بیکاری مراجعه نمایید.