در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام من شهریور امسال تو شرکتی مشغول به کار شدم، الان ماه چهارم ک مشغول به کار هستم ولی فقط همون ماه اول رو برام بیمه رد کردند. خواستم بدونم برای رد کردن ماه هایی برام بیمه رد نکردن باید چکار کنم؟ در ضمن من تا آخر همین ماه قرارداد دارم و در صورت رضایت کارفرما تمدید میشه
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
سلام و عرض ادب

موارد زیر در خصوص مورد شما قابل پیگیری است:

1- به شعبه سازمان تامین اجتماعی که لیست شما در آنجا رد شده مراجعه و درخواست بازرسی نمایید.

2- در صورتی که از این طریق به نتیجه نرسیدید با ید به اداره کار مربوطه دادخواست با موضوع خواسته پرداخت حق بیمه معوقه از سوی کارفرما تقدیم نمایید چرا که پرداخت حق بیمه معوقه توسط کارفرما منوط به تایید و اخذ رای در اداره کار مربوطه است. در خصوص اثبات ادعای خویش در این مرحله لازم است نسخه ای از قرارداد یا فیش حقوقی یا پرینت واریز به حساب مهر شده خویش را تقدیم نمایید.