در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام
من در یک شرکت که قطعه سازجوشکار هستم در ابتدا ورود شرکت بعد از جذب نیرو مدارک ما را در اختیار پیمانکار قرار داد تا فقط پرداخت حقوق با فیش پیمانکار باشدوبعد از چند سال پیمانکارجمع شدوقرار داد مستقیم خود شرکت شدم وبه عنوان جوشکار(سختی کار قسمت مورد تایید کار فرما وبیمه است)
مدتی که زیر نظرپیمانکار بودم به عنوان کار گر ساده بیمه ام رد شده چطور میتونم احقاق حق کنم؟
ان چند سال که ز یر نظر پیمانکار بودم کار فرما اصلی شرکت بود ودر قسمت مونتا ژ جوشکار بودم
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام فقط اینکه از طریق اداره کار شکایت نمایید وبتوانید رای به نفع خود جهت شغل خود انجام دهید