در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
آیا در سال 95 اتباع بیمه سلامت میشوند ؟
2 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ

خبر جدید مربوط به بیمه سلامت اتباع خارجی، مهر ماه سال 95:

قرارداد پوشش بیمه سلامت اتباع خارجی با همکاری کمیساریای عالی سازمان ملل متحد منعقد شده و اتباع خارجی واجد شرایط می‌توانند از آن بهره مند شوند.

مدت این قرار داد پنج ماهه می باشد و تا ششم اسفند ماه سال جاری قابلیت اجرا دارد. بنابراین پایان اعتبار دفاتر بیمه‌ای تمامی بیمه شدگان یکسان خواهد بود به نحوی که بیمه شدگان تا پایان مدت قرارداد، امکان بهرمندی  از خدمات سلامت را خواهند داشت.

اتباع خارجی که قبل از دریافت دفترچه در مراکز موجود در تفاهنامه بستری شده اند، می‌توانند از تاریخ شروع قرار داد هزینه‌های بستری خود را از طریق صدور معرفی نامه بیمارستانی یا به صورت خسارت متفرقه دریافت کنند.

بر اساس تفاهمنامه مذکور کلیه اتباع خارجی می‌توانند در این طرح ثبت نام کرده و با رعایت شرط خانوار منطبق با لیست وزارت کشور در قالب صندوق سایر اقشار از بسته بیمه سلامت پایه با دریافت خدمات بستری ـ بستری موقت و سرپایی در بیمارستان‌های دولتی بهره مند شوند.

اتباع خارجی به لحاظ پوشش بیمه‌ای به گروه بیماران خاص، آسیب پذیر و غیر آسیب پذیر تقسیم می شوند که حق سرانه گروه اتباع خارجی بیمار خاص و خانواده آنان و آسیب پذیر جمعا به تعداد 142 هزار  نفر راسا توسط کمیساریا پرداخت می‌شود.

همچنین اتباع خارجی غیر آسیب پذیر در قالب صندوق (سایر اقشار ) تحت پوشش بیمه قرار گرفته و لیکن متقاضی راسا مسئول پرداخت حق بیمه سرانه با رعایت شرط خانوار است. متقاضیان دفترچه بیمه اتباع خارجی بدون استثناء ملزم به ارائه کارت آمایش یا معرفی نامه از سوی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی خواهند بود.

گفتنی است؛ در صورت مراجعه اتباع غیر آسیب پذیر به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد و  به علت نداشتن مشخصات فردی و خانوادشان،  در فایل ارائه شده از سوی اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی، در صورت ارائه معرفی نامه از اداره امور اتباع فرمانداری محل سکونت می‌توانند تحت پوشش بیمه سلامت قرار بگیرند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با سازمان بیمه سلامت تماس بگیرید: 02128165000

خبرگزاری برنا