در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.مدت ۴سال مشغول کار در شرکت هستم و در ۳سال مبلغی بابت تولید و خروج دستگاه به عنوان کنترات میگرفتم.این ماه کنترات توسط کارفرما فقط به بنده پرداخت نشده و اعلام کرده که پرداخت نمیکند. بنده اعلام تصویه و درخواست عدم نیاز کردم.کارفرما گفته درخواست بزن.با توجه به نوشتن درخواست و تعلق نگرفتن حق بیمه بیکاری به خاطرش.
با دانستن اینکه کارفرما گفته درخواست بده تا تصویه و نامه عدم نیاز بدم.
من باید چکار کنم.درخواست بدم .با دادن درخواست بیمه بیکاری میتوتم بگیرم.

خیلی ممنون میشم زودتر کمکم کنید.حسابی گیر کردم.
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

استعفا و ترک کار و تسویه حساب باعث عدم برخورداری از بیمه بیکاری میگردد لذا یا کارفرما نامه عدم نیاز برایتان بعداز استعفا صادر نماید به انضمام یک نسخه قرارداد به اعتبار یک سال از زمان استعفا تا یک سال قبل با این طریق میتوانید بیمه بیکاری اخذ نمایید