در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

سلام. اخیرا متوجه شدم که بیمه های عمر علیرغم تبلیغاتشون یه قانونی دارن که اگه سن شما بیشتر از 60 سال بشه پوششهای مربوط به امراض خاص و از کارافتادگی رو حذف میکنن.

  1. کدوم شرکت بیمه این پوششها رو بیشتراز بقیه ادامه میده؟ یعنی مثلا تا 90 سالگی پوشش ها رو قطه نکنه
  2. آیا فقط همین دو تا پوشش (امراض خاص و ازکار افتادگی) هستند که بعد 60 سالگی قطع میشن یا بقسه پوششها هم اینطورین؟

من چند جا زنگ زدم مثل اینکه سامان تا 65 سالگی پوشش میده (یعنی 5 سال بیشتر) لطفا راهنمایی کنید. من به دنبال بیمه کردن پدر و مادر (ترجیحا به صورت بیمه مشترک) هستم و دنبال پوشش هستم و نه بحث سرمایه‌گذاری.

3 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده

سلام وارادت

تبريك ميكم به شما دوست عزيز بابت توجه شما بسيار خوشحالم از اينكه شما با دقت به پوشش ها توجه كرديد و اميدوارم همه افراد به اين بيمه نامه بسيار ضروري باديدي بازتري نگاه كنند

پوشش بیمه فوت ناشی از حادثه: این پوشش به افراد ۱ الی ۶۰ ساله تعلق می گیرد و در صورت فوت بیمه شده در اثر حادثه، سرمایه فوت ناشی از حادثه بعلاوه سایر منافع مندرج در بیمه نامه عمر و تشکیل سرمایه، پس از کسر هرگونه بدهی بیمه گذار، تا سقف 3 برابر سرمایه فوت عادی به استفاده کنندگان در صورت فوت، پرداخت خواهد شد.

 پوشش از كار افتادگی: این پوشش به افراد ۱ الی ۶۰ ساله تعلق می گیرد و بیمه گر متعهد می گردد غرامت از کارافتادگی دائم در اثر تحقق خطر حادثه را تا سقف 1 برابر سرمایه فوت عادی به بیمه شده پرداخت نماید .

پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه و درآمد از کار افتادگی: این پوشش به افراد ۱ تا ۶۵ ساله تعلق می‌گیرد و بیمه گر متعهد می گردد که در صورت از کارافتادگی کلی ناشی از حادثه و یا بیماری، اقساط حق بیمه را در بیمه نامه منظور نماید. مبلغ اقساط حق بیمه برابر با اقساط حق بیمه در سال وقوع نقص عضو و یا از کارافتادگی کلی بوده و در صورت وقوع هریک از حالتهای زیر، پایان می یابد.
خاتمه بیمه نامه عمر و تشکیل سرمایه.
ده سال از زمان شروع تعهد.
اتمام از کارافتادگی یا نقص عضو.
 سن ۶۵ سالگی تمام بیمه شده. مانا باشيد .