در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام.مادر من ۵۵ساله هستن و الان پنجساله بیمه قالیبافی دارن میخواستم بدونم میشه پنجساله بعدی ویکجا ریخت وایشون بازنشست بشن؟واگه بازنشست بشن این مستمری بامستمری که اگه پنجسال بعد به طور عادی باز نشست میشن فرق داره؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شماه می توانید حق بیمه 5 سال را پرداخت نمایید و بازنشسته شوید و این مبلغ اگر 60 ماه در نظر بگیریم حدود 21 میلیون تومان میشود و با حقوق حدود 350 هزارتومان بازنشسته میشوید که بنظر معقول نمیرسد با توجه به اینکه بیمه قالیبافان دارای کمک دولت میباشد بهتر است همچنان به بیمه پردازی ادامه دهید و در صورت عدم توانایی به ادامه فعالیت در قال بافی درخواست بازنشستگی نمایید طبعا حقوق سالهای آتی بیشتر خواهد بود و حق بیمه هم به همین صورت چون مصوب شورایعالی کار در هر سال میباشد.