در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
من بعنوان شخص حقوقی در زمان مقرر و قانونی درخواست بخشودگی جرایم را کتبا به شعبه تامین اجتماعی  ارسال کردم ولی هیچ جوابی از شعبه تامین اجتماعی دریافت نکردم در حال حاضر چه باید بکنم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

در خصوص سوال باید اعلام گردد بعد از درخواست بخشودگی جرایم ابلاغ به صورت الکترونیکی به مودی اعلام میگردد لذا بررسی گردد این ابلاغ صورت پذیرفته است یا خیر اگر انجام نشده و جرایم قطعی شده باشد باید از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به خواسته خود پیگیری نمایید

اما باید اعلام گردد در خصوص بخشودگی در سال 96هنوز هیچ دستورالعملی ابلاغ نشده است و صرفا خواسته مکتوب در جهت تعدیل بخشودگی دلیل حذف جرایم نمیگردد