در جریمه و بدهی بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
سلام من سه سال پیش دفتر پخش داشتم و کلاهم را برداشتند جمع کردم ولی دو ماه آخر بیمه پرسنل را نریختم اکنون چه کنم که همچنان اخطار برایم میاد ایا راهی برای بخشودن جریمه و اقساطی کردن وجود دارد ترک کار پرسنل را همان زمان رد کردم متشکرم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام به شعبه مربوطه مراجعه کنید و درخواست تقسیط خود را ارایه کنید شعبه می تواند بدهی شما را قسط بندی کند.

از زمان تقسیط بدهی جریمه ای برای شما منظور نمی شود.