در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشيد

من در سال ٩٣ تصادف داشتم سال ٩٤ حكم دادگاه قطعيت يافت اما بيمه من كه پارسيان بود به دليل ابهاماتي در پرونده ديه رو پرداخت نكرد بعد ازكشكمشهاي زياد كه بازم واي دادگاه همون بود بيمه محكوم به پرداخت ديه شد اما ديه رو به سال ٩٥ واريز كرد كه مابه التفاوت دبه با امسال حدود ٤ ميليون ميشود كه بازم پرداخت نكرد

داديار گفت به صندوق تامين معرفي ميكنم خواستم بدونم اين ٤ ميليونو صندوق ميده؟ من كه نبايد پولي بدم؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

باتوجه به اينكه ديه يوم الادا مي باشد و خسارات بدني شما جرحي بوده و نه فوتي پس ملاك محاسبه ديه روز پرداخت خسارات مي باشد و بيمه گر چنانچه قصور از جانب خود زيان ديده باشد و اين قصور باعث افزايش ديه و بيشتر از تعهدات ريالي بيمه گر شود تكليفي به پرداخت ندارد

پس خسارات شما باتوجه به اينكه جرحي بود و از سقف تعهدات خارج نبود كامل در تعهد بيمه گر مي باشد