در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
مدتی‌ را در یک شرکت بدون قرارداد و بیمه کار کرده ام. اکنون شرکت مرا بدون پرداخت حقوق اخراج کرده. از تأمین اجتماعی تقاضای ارسالِ بازرس برای بررسی محل کارِ من و تنظیمِ صورت جلسه کرده‌ام تا بتوانم گفته خود مبنی بر اشتغال به کار در آنجا را ثابت کنم. شرکتِ من در یک محل مسکونی و با رفت و آمد بسیار کم می‌باشد. آیا اگر آنها درب را بر روی بازرس باز نکنند چه اتفاقی‌ می‌‌افتاد؟ آیا بازرس مثلا بیرون شرکت کشیک میماند تا اگر کسی‌ از کارکنان از شرکت بیرون آمد از ایشان پرس و جو کند؟
در سوال‌های مطرح شده گشتم اما مشابه پیدا نکردم. لطفا اگر سوال تکراری هست لینکی‌ که مرا به آن سوال تکراری میبرد را بفرمایید.

متشکرم
1 پاسخ
توسط (2,240 امتیاز)
درود بر شما

شما با در دست داشتن مدارک موجود که ثابت کند در اون مکان کار میکردید باید به بازرس بیمه تامین اجماعی اطلاع دهید

در رابط با این سوال (آیا بازرس مثلا بیرون شرکت کشیک میماند تا اگر کسی‌ از کارکنان از شرکت بیرون آمد از ایشان پرس و جو کند؟) خیر بازرس بیمه کشیک نمی ماند