در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام /

برای یک شرکت دولتی مدتی کار کردم و از حدود مرداد ماه همین سال ، همکاری با اونجا ندارم / و اونها هم تا مرداد ماه بیمه رو پرداخت کردند (از طریق سایت مشاهده کردم) / دفترچه بیمه سال گذشته ام ، رو تمدید نکردم ، عملا نیازی به استفاده ازش نداشتم / حالا بنا بدلایلی میخوام دفترچه رو امسال رو که 5 ماه ازش گذشته  و 4 ماه هست که همکاری دیگه ندارم رو تمدید کنم /

آیا مراکز صدور یا تمدید ، دفترچه جدید رو بهم میدن ؟ و اینکه اگر بدن آیا میتونم از مراکز پزشکی استفاده کنم تا آخر سال ؟ (4 ماه است همکاری ندارم و حق بیمه پرداخت نشده )

**  دفترچه رو صرفا جهت احراز محل سکونت برای بحث تعویض پلاک نیاز دارم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوستدگرامی سلام،وقت بخیر.

وقتی رابطه شما با اداره،شرکت و یا سازمانی که در آنجا بودی قطع میشه،عملا دیگه هیچ تعهدی بین شما و کارفرما وجود نداره.

یعنی نه کارفرما به شما در قبال کار نکردن حقوق میده و نه دیگه لیست بیمه برات رد میشه،در عین حال تاریخ اعتبار دفترچه رو در این مواقع شعبه بیمه روی دفترچه ثبت میکنه.

با مراجعه به شعبه تامین اجتماعی که شرکت تون براتون لیست رد میکرده،خیلی دقیق تر میتونین از تاریخ اعتبار دفترچه تون اطلاع پیدا کنین.