در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام اطلاعات جامع و کاملی درباره ی بیمه ی قالیبافی می خواستم ؟ چه پوشش هایی داره ؟ چند سال ؟ و ......
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بیمه قالیبافی همانند بیمه اجباری از نظر درمان بازنشستگی کارافتادگی وفوت برخوردار میباشد وشرایط بازنشستگی برای خانمها ۵۵سال سن سابقه بالای ده سال وآقایان ۶۰سال وسابقه بالای ده سال میتوانند بازنشسته شوند