در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در تصادفى كه دو راننده فوت كردن و مقصر پنجاه به پنجاه شده ،اما يكى از رانندگان گواهينامه ندارد هيچگونه مالى هم ندارد ،آيا ميشه پنجاه درصد از ديعه رو از بيمه اون طرف بگيره قبل از اينكه بخاطر اون پنجاه درصدى كه به طرف مقابل ميدهد استرداد كند
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

زيان ديده مي تواند از بابت سهم تقصير راننده مقابل كامل خسارات خود را  دريافت نمايد و مابقي درصد تقصير خود را از قسمت بيمه مسبب حادثه شخص ثالث خودرو خود دريافت كند و همچنين بيمه گر راننده اي كه فوت نكرده ملزم به جبران نصف ديه كامل مرد مسلمان شخص فوت شده مي باشد