در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.  ۹۶/۷/۱۵ تاریخ شروع بیمه بیکاری بنده بود  ۹۶/۸/۹ پرونده ام در اداره کار جهت حضور و غیاب ثبت شد و در ۹۶/۸/۲۰ اولین حاضری انجام شد تاریخ حضور بعدی بنده ۹۶/۹/۱۸ اعلام شده و تاکنون که اول آذر ماه هست حقوقی دریافت نکردم. میخواستم بدونم پرداخت حقوق بیکاری به چه صورت هست؟ آیا نیاز به مراجعه به اداره بیمه یا پیگیری وجود دارد؟ممنون از اینکه وقت گذاشتید و پاسخگوی سوال بنده بودید
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
حاضری دروقت مقررضرورت دارد،معمولا اولین پرداختی باتاخیر صورت میگیرد،اگرخیلی طولانی شدمیتوان پی گیری داشت