در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
سلام..اینجانب از اردیبهشت ماه 95 برای بیمه بیکاری اقدام نموده ام و تا امروز نتوانستم مقرری دریافت کنم..البته رای به پرداخت حق بیمه بیکاری داده شده و بهم گفتن برو بانک رفاه حساب باز کن..

سوالم این است که ایا تاریخ شروع بیمه بیکاری من از همان اردیبهشت ماه 95 میباشد..واگر چنین است حقوق این چند ماه را یک جا بهم میدهند یا از این به بعد ماهانه دریافت خاهم کرد..لطفا راهنماییم کنید تشکر از زحمات شما
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

بله حقوق شما از زمان برقراری بیمه بیکاری بصورت یکجا به حسابتان واریز خواهد شد.