در بیمه بیکاری توسط (260 امتیاز)
شرکت ما بیمه ی پرسنل رو از کیش رد میکرد... حالا اگر بخواهیم برای بیمه بیکاری اقدام کنیم حتما باید به شعبه کیش و اداره کار اونجا مراجعه کنیم؟ شرکت خودش تهرانه و ی دفتر عسلوییه داره... بخشی از پرسنل هم از شعبه عسلوییه بیمه شدن....
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بید برگ

در قانون گفته شده اداره کار محل کارگاهی که در آن اشتغال داشته اید. فلذا اگر در تهران مشغول به کار بوده اید باید منطقه شهرداری محل کارگاه خود را استخراج و به اداره کار مربوطه مراجعه نمایید. سپس پرونده شما از اداره کار مربوطه به شعبه بیمه ای که لیست رد شده است ارسال می گردد.

با تشکر