در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام و خداقوت من چشمم و لیزیک کردم هر دو چشمم ۳.۷۵ بود ... تمام مدارکم همه از مرکز لیزز گرفتم ... ایا بیمه اتیه سازان هزینه رو پرداخت میکنه؟؟ بیمه تکمیلی اتیه سازان فرهنگیان بازنشسته
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
لیزیک دو  چشم راست و چپ ،جبران هزینه های جراحی مربوط به رفع عیوب انکساری چشم در مواردی که به تشخیص پزشک معتمد بیمه گر درجه نزدیک بینی،دوربینی،آستیگمات یا با جمع قدر مطلق نقص بینایی هر چشم(درجه نزدیک بینی یا دوربینی به علاوه نصف آستیگمات) 3دیوپتریا بیشتر باشد قابل پرداخت است البته باید قرارداد رو ببینید و این پوشش جزو تعهدات باشد