در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

طبق گفته هايتان بهترين بيمه  كه يكي پوشش بالا و ديگري سود دهي بالا داشته باشه كدومه؟ ايا منطقيه كه دو بيمه رو با شرايط مكمل هم خريداري كرد؟

يكي پوشش بالا و ديگري سوددهي بالا؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
سرکار خانم نینا وقت بخیر.

تمام بیمه ها در حاضر از نظر سوددهی شرایط تقریبا یکسانی رو دارن،شاید بین ۰/۵ تا ۱٪  از نظر سوددهی تفاوت دارن،ولی از نظر پوششی تفاوتهای محسوسی دارن.

در این میان شرکت بیمه پاسارگاد،با سابقه ای تقریبا ۶ ساله در زمینه ارایه پوشش هاو خدماتی نوین،سردمدار ارایه این خدمات در بیمه های عمر در ایران می باشد.

پیشنهاد بنده این است که شما ۲ بیمه نامه تهیه نمایید. و همانطور که شما با هوش و درایت بالای تان متوجه آن شدین ثبت نام دو بیمه نامه است.

بیمه نامه اول با بیشترین و کامل ترین پوششها و دومین  بیمه نامه با حداقل پوشش.

و این دو بیمه نامه،بطور قطع مکمل یکدیگر برای شما خواهند بود.