در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام و خسته نباشید

من پدرم وام مضاربه ای از بانک کشاورزی دریافت کرده سن پدم 63 سال بود شرایط بیمه عمر هم تا 70 سال هست حال پدرم فوت کرده بانک هم بیمه عمر پدرم رو پرداخت نکرده است حال گفتم ببینم کسی هست راهنماییم کنه چکار کنم

با تشکر
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

اگر پدر شما از بانک وام گرفته اند و برای وام ایشان اقدام به بیمه عمر کرده اند، آن بیمه عمر، درواقع بیمه عمر مانده بدهکار می باشد که بانک ها وام های خود را بیمه می کنند و ذینفع خود بانک است و بدین شکل می باشد که اگر فرد وام گیرنده و مسدول پرداخت تعهدات وام در طول مدت باز پرداخت فوت نماید، بیمه صادر کننده بیمه عمر مانده بدهکار میزان بدهی فرد را به بانک پرداخت می کند.

اگر بیمه عمری که فرمودید غیر از این است، باید سند آن را به همراه گواهی فوت پدر به شرکت صادر کننده ببرید تا برای دریافت غرامت فوت و ما بقی تعهدات اقدام نمایید.