در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام، سال ۸۱ من از بیمه پارسیان خرید بیمه عمر کردم به صورت پلکانی .... ۴ ماه پرداخت کردم تا الان پرداخت نکردم
آیا کنسل کنم و یک بیمه عمر جدید خرید کنم بهتر است یا همین رو ادامه بدم
اگر راه دوم مد نظر شماست چگونه ؟ یکدفعه تمام بدهی رو پرداخت کنم یا به منوال قبل؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

سلام دوست عزیز.

منظورتون اینه که از سال 81 غیر از اون 4 ماه پرداختی که داشتید دیگه حق بیمه ای پرداخت نکردید ؟؟؟؟؟؟

باید به اطلاع برسونم که بیمه نامه هایی که طی سال اول رقم حق بیمه ای پرداخت نمیشه، بیمه نامه به مدت 6 ماه به حالت تعلیق در میاد و بعد از گذشت دو سال میشه بسته به شرکت، دوباره فعالش کرد. اما برای این مورد و بعد از این همه سال، دیگه متاسفانه راهی نیست و بیمه نامه تون خودبخود ابطال شده!

پیشنهاد میکنم بیمه نامه جدیدی خریداری کنید و در پرداخت  حق بیمه هاتون دقت بیشتری به خرج بدید .

پیروز باشید