در لیست بیمه توسط (400 امتیاز)

باسلام و احترام؛

اینجانب کارفرمای یک شرکت خصوصی هستم، یک کارگاه تولیدی داشتم با یک کد کارگاهی و چند نفر پرسنل کارگری که در لیست بیمه به دلیل عدم اطلاع، پایه حقوق کارگران را بالاتر از قرارداد فیمابین و بالاتر از پایه حقوق رد میکردم.

حال از تهران به شهرستانی دیگر با کد کارگاهی جدید (اما همان نام شرکتم) منتقل شده ام و کد کارگاهی جدید دریافت کردم.

پرسنل تماماً در کد کارگاهی قبلی ترک کار خورده اند و در لیست جدید میبایست شروع بکار زده شوند.

سوال:

آیا امکان دارد در لیست جدید که با کد کارگاهی جدید میباشد، برای کارگرانم طبق قرارداد فیمابین و قانون کار، پایه حقوق رد کنم؟

2 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام و احترام

متاسفانه انجام اینکار به سادگی امکانپذیرنمیباشد. اگر دربازه زمانی و طی قراردادی به پرسنل خود حقوق و مزایایی بالاتر از حداقل قانون کار پرداخت نموده اید و اکنون میخواهد کمترو حداقل اداره کار پرداخت کنید رعایت موارد ذیل الزامی است.

1 - کارگر دارای قرارداد کار داشته باشد و مزد قبلی درآن مشخص باشد.

2 - قرارداد خاتمه یافته باشد

3 - باکارگر تسویه کامل صورت گرفته باشد.( یعنی ازبابت قراردادقبلی که بالاتر از حداقل میگرفته کلیه مطالبات آن پرداخت و تسویه شده باشد) مانند سنوات - ذخیره مرخصی - عیدی - حقوق و ....

دراینصورت میتوان طی یک قرارداد جدید و با رعایت ماده 7 - 10 - 25 از قانون کار مزدی کمتراز قراردادقبلی تعیین نمود.

درغیراینصورت و درصورتیکه شرایط بالا را نداشته باشید مجاز بانجام کار نخواهید بود.