در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
در لیست ارسال بیمه بازنشستگی افراد را چگونه ثبت می شود و به بیمه ارسال می گردد
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

افراد بازنشسته در لیست بیمه نشان داده نمیگردد و الزامی به آن نمیباشد افراد در لیست الزاما باید شاغل در کارگاه بوده باشند و غیر افراد شاغل مشمول بیمه سایر افراد نیازی به اعلام در لیست نمیباشد اما میتوانید اسامی افراد را از طریق مکاتبه به شعبه اعلام نمایید منع استخدام و اشتغال افراد بازنشسته مد نظر قرار گیرد که مشکلی از سوی تامین اجتماعی برای کارفرما ایجاد نگردد