در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

در لیست بیمه تیر 1396 که تأیید و حق بیمه آن هم پرداخت شده است، حقوق پایه روزانه یکی از کارکنان به جای 310،000 ریال به اشتباه به مبلغ 31،000 ریال ثبت شده است اما در لیست مالیات حقوق همان ماه، مبلغ حقوق پایه درست ثبت شده است یعنی به مبلغ 9،300،000 ریال

در حال حاضر میتوان اصلاح مبلغ حق بیمه را از شعبه بیمه مربوطه درخواست نمود؟

چنانچه امکان این درخواست نباشد، تکلیف اختلاف بین لیست بیمه و لیست مالیات حقوق چیست؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

چون حقوق روزانه از حداقل قانون کار کمتر ارسال شده تامین اجتماعی بصورت اتوماتیک نسبت به محاسبه و اعلام بدهی به کارفرما اقدام و با وصول بدهی نسبت به اصلاح مزد اقدام خواهد نمود جای نگرانی برای کارگر وجود نداردو توسط تامین اجتماعی اصلاحات صورت خواهد پذیرفت