در دیه و بیمه خودرو توسط
اگر سواری پژو واژگون وتعداد سرنشین آن از حد مجاز بیشتر باشد آیا خسارت به همه میرسد
2 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام
درصورتی که حادثه شما از اردیبهشت 92 به بعد باشد .مجموع دیات افراد داخل خودرو اگر کمتر از مجموع دیات بیمه شده باشد با توجه به ظرفیت خودرو  باشد بیمه موظف است بدون در نظر گرفتن تعداد افراد داخل خودرو پرداخت نماید.
لیکن اگر حادثه مربوط به قبل نود دو باشد یا مجموع ذکر شده بیشتر از سقف تعهدات باشد .بیمه از قاعده تناسب استفاده مینماید.
محمد امانی کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه