در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام. من نمیدونستم بیمه عمر پاسارگاد بیمه تکمیلی هم ارائه میده.در حال حاضر یه بیمه عمر در بیمه آسیا دارم.به نظرتون برم اونو ببندم و در بیمه پاسارگاد باز کنم؟

چون من 5 سال دیگه یه عمل جراحی دارم و تحت پوشش هیچ گونه بیمه درمانی هم نیستم.

لازم به ذکر است که عمل جراحی مورد نظر خارج کردن پیچ و پلاک ناشی از حادثه می باشد
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اطلاعاتی که دادین خیلی ناقص هست.

من نمیدونم که شما چند وقت هست که بیمه عمر آسیا رو دارین و با چه حق بیمه ای و چه تعدیلی!!

در هر صورت این نکته رو مدنظر داشته باشین که انتقال سوابق بیمه های عمر،از یک شرکت به شرکت دیگر به هیچوجه امکان پذیر نیست و من بازخرید بیمه نامه تون رو اگر که حتی از سال دوم هم گذشته باشه صحیح و درست نمیبینم.

ولی پیشنهاد میکنم که در صورت امکان،جدا از بیمه آسیا بیمه نامه دیگری هم از بیمه پاسارگاد خریداری بفرمایین و از مزایای آن هم بطور جداگانه استفاده نمایید.

در صورتی که این امکان رو هم ندارین،پیشنهاد میدم که از محل ذخیره ریاضی بیمه نامه تون که میتونین وام بگیرین،وام دریافت کنین و یک بیمه نامه سالانه بسیار بسیار خوب رو هم با ما در بیمه پاسارگاد تجربه نمایید.