در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
میخواهم بیمه عمر آسیا را خریداری نمایم نظر شما در رابطه با بیمه اسیا چیست؟
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
باسلام
هنگام خرید بیمه نامه عمر  سرمایه  شرکت و
سابقه شرکت مهم هست  این بخش اعتماد .
اما خدمات
بیمه آسیا در بیمه نامه عمر هنگام پرداخت خسارت هزینه امراض خاص  از بیمه گذار فاکتور نمیخواهد طبق جدول سال بیمه ای پرداخت خواهد شد
از کار افتادگی پرستیژی
اگر بیمه گذار  به عنوان مثال نجار باشد  و از ناحیه دست مورد نقص عضو براش پیش بیابد از نظر بیمه آسیا از کار افتاده میشود
یا وکیل اگر در اتفاقی برای صحبت کردن آن پیش بیاید از نظر بیمه آسیا  از کار افتاده خواد بود
که خود شرکت بیمه آسیا تا آخر قرارداد بیمه آن را با سالیانه افزایش حق بیمه را پرداخت میکنید.
اینها قسمتی از پوش های خاص بیمه آسیا بود
جهت مشاوره