در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام خانمی هستم با 15 سال سابقه کار و استعفا داده ام و 5 سال میخواهم خودم واریز کنم و از قانون بازنشستگی  42 سال استفاده کنم برای بازنشستگی بهتر بیمه اختیاری مناسبتر است یا مشاغل آزاد؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

امکان خواسته میسر میباشد و میتوانید با 20سال سابقه درخواست بازنشستگی نموده ومعادل 20روز حقوق دریافت نمایید مشروط براینکه حتما در سال اخر بیمه اجباری پرداخت نمایید از طریق بیمه ااختیاری این امر میسر نمیگردد