در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام و خدا قوت،
بنده برا یه پیمانکار برق ساختمان دو روزی بود کار میکردم که دچار سانحه شدم،حادثه هم بخاطر محیط ناایمن و تجهیزات ناایمن رخ داد و من از روی خرک پرت شدم وبا پهنای صورت با زمین برخورد کردم،اولش فک کردم چیز خاصی نیس بعدش خونریزی کردم

بعد پیمانکار و(کسی ک صاحب کارم محسوب میشود و قرار بود حقوق بگیرم ازش)  منتقلم کرد بیمارستان (روز سانحه)بعد رادیولوژی و... پزشک گفت که بخاطر شکستگی استخوان صورت باید جراحی شود،و بعد از گچ گرفتن دست راستم که بخاطر ضربه شکستگی در استخوان مچ داشتم گفتن که باس به بیمارستان چشم پزشکی هم مراجعه کنم،بعد از مراجعه و سی تی اسکن از چشمام پزشک متوجه شد که کاسه چشم چپمم شکستگی داره،

حالا منم هزینه های درمانمو ندارم و پیمانکار هم میگه وظیفه من نیس هزینه هات،کارفرما هم شونه خالی میکند و بعد از روز سانحه بزور هم جواب تلفنمو میده،و فقط گاهی پیامک میزنه!

ضمنا این جایی که برقکاریاشو انجام میدادیم مغازه بود،صاحب مغازه هم بیمه نداره،خودمم بیمه شخصی ندارم!
ضمنا بین من و کسی که منو برده بود سرکار قراردادی منعقد نشد بصورت کتبی!

اگه امکانش هس یه راهکاری ارایه بدید ممنون میشم،که از طرفی دچار خسارت جانی شدم و اینجوری متحمل خسارت مالی نشم درکل لاقل،و تکلیفم چیست اگر طرح شکایت کنم، و علیه چه کسی میتونم شکایت کنم؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
طرح شکایت برعلیه کارفرماوپیمانکارازطریق مراجع قضایی باتوجه به اینکه حادثه درمحیط کاراتفاق افتاده است ، باتهیه گزارش کارشناسی توسط بازرسان کاروتعیین عوامل موثردرحادثه دادگاه میزان قصورهریک رامشخص مینمایند.

موضوع بیمه ارتباطی باطرح شکایت ودریافت دیه وخسارت ندارد