در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام سال گذشته پدرم باماشین درماه حرام واژگون شدومقصرشناخته شدوشرکت بیمه مبلغ ۲۲۰میلیون تومان پرداخت کردومدعی شدکه ماه حرام شامل راننده مقصرنمیشودخواستم بدانم که درست است که دیه ماه حرام شامل راننده مقصرنمیشودباتشکر
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله متاسفانه بيمه طبق ايين نامه ماده ٣ قانون بيمه شخص ثالث فقط تا سقف تعهدات خود را ملزم به جبران خسارات مي داند