در سایر توسط

سلام در گروه تلگرام این متن به نقل از خبرگزاری فارس آمده بود
 آیا صحت دارد که دیه ماه حرام برای مقصران حادثه حذف شده است

پوشش حداکثر ۱۹۰ میلیون تومانی بیمه شخص ثالث برای رانندگان/ دیه ماه حرام برای مقصران حذف شد
*بر اساس دستورالعمل ابلاغ شده به شرکت‌های بیمه پوشش بیمه‌نامه شخص ثالث برای رانندگان مقصر در حوادث در ماه حرام و غیر حرام بیش از ۱۹۰ میلیون تومان نخواهد بود.
*این در حالی است که حداکثر خسارت پرداختی برای شخص ثالث در ماه حرام ۲۵۳ میلیون تومان و در ماه غیر حرام ۱۹۰ میلیون تومان تعیین شده است./منبع:فارس

2 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
بله
مقصران حادثه  هزینه های پزشکی هم تعلق نمیگیرد
فقط مراحل احیا در مراکز درمانی انجام میشود
موفق باشید