در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
سلام
من خودم بیمه عمر پاسارگاد کردم به صورت ماهانه ۲۰۰ و ماه اول پرداخت کردم
ایا الان امکان اینو دارم از ماه دوم مبلغ ۴۰۰ کنم میخوام افزایش بدم
3 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز خیر زیر یکسال نمیشه تغییر روش پرداخت و حق بیمه داد.
شما میتونید یه بیمه نامه دیگه با مبلغ ٢۰۰تومان باز کنید بدون پوشش فقط با پوشش غرامت فوت طبیعی و درصد غرامت کم که پس انداز خوبی باشه