در بازنشستگی و مستمری توسط (150 امتیاز)
با سلام

من در ۴ سال اخر پرداخت بیمه هستم ایا اضافه هایی نظیر اضافه کار یا شبانه  یا سختی کار که حقوق بنده رو از ۲۰۰۰۰۰۰ در ماه به ۳۷۰۰۰۰۰ رسانده در تعیین حقوق بازنشستگی موثر است یا نه.؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

در صورت احتساب و کسر حق بیمه و پرداخت آن به تامین اجتماعی با هر عنوان و مزایایی در پایان و موعد بازنشستگی بعنوان مبنای محاسبه حقوق بازنشستگی قرارداده میشود