در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام در مورد حقوق و مزایا شخصی که میخواهد در مطب دندانپزشکی دستیاری را یاد بگیرد ماه اول و سه روز در هفته ۴ ساعت کار کند حقوق حداقل چقدر است ؟ آیا بیمه و مزایا دارد
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
باسلام حداقل مزد سال 96 روزانه 310000 ریال میباشد و در صورت کار بصورت ساعتی مبلغ فوق تقسیم بر7/33میگردد و به نسبت میزان ساعت کار ضربدر مدت میگردد

اشتغال بکار به هر صورت باید توسط کارفرما برای نیرو بیمه به میزان مدت کارکرد به تامین اجتماعی ارسال گردد