در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
سلام مغازه اجاره کردم به عنوان شغل دوم و برای خودم بیمه رد میشود از محل کارم' فروشنده خانمی به صورت نیمه وقت و کلا ۲۰ ساعت در هفته کار میکند از بیمه بنده را مجبور کردند که ایشان را بیمه کنم آیا راهی هست که از این بیمه رها بشم' مثل قرارداد ۸۹ روزه
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
قرارداد های 89 روزه بیش از بیست سال هست که دیگه موضوعیت نداره و شما به عنوان کارفرما باید بیمه کارگرتون رو به نسبت کارکرد ماهانه ارسال کنید.