در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام . من یک سال هست در شغل حسابدار مشغول به کار هستم (البته در اونجا طراحی هم میکنم ) الان تازه میخوام بیمه بشم . بنده 350 حقوق میگیرم میخاستم بدونم حقوق مصوب چقدر هست برای حسابدار و اینکه چقدر باید خودم پرداخت کنم .
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در شرکت هایی که طرح طبقه بندی مشاغل دارند ، حقوق بر اساس شغل ، تجربه ، مدرک و ... معین می شود اما در شرکت هایی که طرح طبقه بندی مشاغل اجرا نمی شود ، حقوق کارگران نباید از حداقل حقوق کمتر باشد.