در دیه و بیمه خودرو توسط (350 امتیاز)
سلام
پارسال آذرماه موتورو سواری ب من زد بیمه فقط داره بیمه نامه اشم از تاریخ ۲۶اردیبهشت ۹۵ هستش ایا این ارش به من تعلق میگیره اگه بگیره کی میده تو رای دادگاه نوشته ((چون خسارت مازاد بردیه است لذا دادگاه مواجه باتکلیفی نیست))
خداحفظتون کنه با پاسخگویی تون

موفق باشید...
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
وفق قانون جدیدبیمه ثالث ۹۵ خود بیمه گر باید تملم خسارت شخص رو جبران کنه حتی اگه مبلغ خسارت بیشتر از یه دیه مرد مسلمان باشه