در جریمه و بدهی بیمه توسط (340 امتیاز)
با سلام
در حال حاضر دادخواست به دیوان ارسال شده اما از طرفی تامین اجتماعی برای وصول مطالباتش اخطار زده، چطور باید این موضوع پیگیری بشه که تا زمان رای دیوان این مطالبه به تعویق بیوفته.
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

دو تا راه حل داره

  از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید و توقف روند اجرایی حکم رو تا زمان مشخص شدن رای بگیرید

یا با شعبه بیمه ای که اخطاریه زده مذاکره کنید و بهشون تضمین بدین معمولا ضمانتنامه و در برخی موارد چک تضمین قبول می کنند.تقسطی بلند مدت بدهی هم که باید قبول کنند.