در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
کارفرما به من با داشتن حقوق بالا بیمه حداقل برایم واریزمیکند ومیگه دوسال
آخر بیمه بالا میریزم مگه میشه دوسال آخر یکهو ۷برابر حقوق نوشت
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام
دوست عزیز، توجه شما را به متن صریح قانون تامین اجتماعی جهت نحوه محاسبه حقوق و دستمزد مستمری جلب میکنم:  اول از همه باید دستمزد ملاک محاسبه مستمری بازنشستگی را بدست بیاوریم که با فرمول زیر محاسبه میگردد و همانطور که میبینید، حقوق دو سال آخر منتهی به بازنشستگی ملاک تصمیم گیری تامین اجتماعی می باشد :

متوسط دستمزد برای محاسبه مستمری بازنشستگی عبارت است از جمع مزد یا حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه ظرف آخرین دو سال پرداخت حق بیمه تقسیم بر بیست و چهار و اگر در خلال آن بیمه شده مدتی بهر علت کارکرد نداشته باشد کسر مدت از ماه های قبل از ٢٤ ماه تأمین می شود به عبارت دیگر :

متوسط دستمزد ماهانه =          مزد یا حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه ظرف آخرین دو سال پرداخت حق بیمه
                                           ٢٤

پس از آن که میانگین دستمزد را محاسبه کردیم، باید مستمری بازنشستگی محاسبه گردد که با فرمول زیر محاسبه میشود :

ک سی ام متوسط دستمزد بیمه شده (به شرح فوق ) ضربدر سنوات پرداخت حق بیمه بشرط این که از ( ٣٠/٣٥ ) سی و پنج / سی ام متوسط دستمزد تجاوز ننماید .

مستمری بازنشستگی =                                  سنوات پرداخت حق بیمه (حداکثر ٣٥ سال ) × متوسط دستمزد
                                                                    ٣٠

حسب ماده ١١١ قانون تأمین اجتماعی، میزان مستمری بازنشستگی در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد و در صورتی که میزان مستمری کمتر از حداقل مذکور باشد میزان مستمری بازنشستگی قابل پرداخت تا سطح حداقل مزد کارگر عادی افزایش می یابد.

موفق باشید