در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

 من درست  10 ماه و 20روز کار کردم ایا بیمه بیکاری به من تعلق میکیره چند ماه میکیره به علت کم کردن نیروانداختن بیرون ادم نیازم کرفتم
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باسلام

اگربدون میل واراده بیکارشده باشیدودارای قراردادموقت نباشیدبارای مراجع حل اختلاف مستقردرادارات کارامکان برقراری بیمه بیکاری باداشتن حداقل 6ماه وجودداردوچنانچه دارای قرادادموقت باشیدداشتن حداقل یکسال سابقه کارضرورت دارد.استحقاق برخورداری ازبیمه بیکاری باسابقه 6تا24ماه برای متاهلین12ماه ومجردین 6ماه میباشد